თუ არ გეშინიათ, შეიყვაროთ ყავა, კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება ჩვენთან!

ჩვენს სკოლაში მოხარულები ვართ შემოგთავაზოთ ბარისტას პროფესიონალური მომზადება და გაგიზიაროთ ტრადიციული და თანამედროვე ყავის სასმელების მომზადების საიდუმლოები.


თქვენს განკარგულებაშია საქართველოში არსებული ყველაზე თანამედროვე ხელსაწყოები და ხარისხიანი ნედლეული.


ბარისტას სკოლა დაარსდა 2015 წელს და არის ევროპის SCAE ასოციაციის წევრი.


ჩვენს ტრენერებს ყავის ინდუსტრიაში აქვთ 10 წლიანი გამოცდილება, მონაწილეობა აქვთ მიღებული ბარისტას ჩემპიონატებში და ისინი სიამოვნებით გაგიზიარებენ თავიანთ ცოდნას.

ტრენინგის 3 დღის განმავლობაში თქვენ იღებთ:

ახალ პროფესიას

კარი ყავის დიდი სამყაროსკენ

დიპლომი

სწავლის დამთავრების შემდეგ თქვენ მიიღებთ სერტიფიცირებულ დიპლომს

დაიწყეთ ფულის გამომუშავება
500 $ - დან თვეში
დაკვიკავშირდით, გაიგე მეტი ფასდაკლების შესახებ და აირჩიე მეცადინეობის ნებისმიერი თქვენთვის მორგებული დრო!

+995 577 135 055

ან დატოვეთ ნომერი და დაგიკავშირდებით

ჩვენი ტარიფები
საბაზო კურსი

კურსის ღირებულება:

230 ლარი ერთ პერსონაზე

  • ყავის გზა მარცვლიდან ფინჯნამდე :
  • - ზრდა
  • - კრეფა
  • - მარცვლის მოხალვა ( სხვადასხვა ტიპის მოხალვა)
  • ყავის მოხარშვის ძირითადი საფუძვლები: ფქვა , ტემპერატურა, დაფქული ყავა, ექსტრაქციის დრო
  • საბაზო სასმელები - მომზადების სტანდარტები, შეფასების კრიტერიუმი
  • მუშაობა ბარის უკან: ყავის აპარატი, საფქვავი, საჭირო აქსესუარები
  • ყავის აპარატის და საფქვავის სათანადო მოვლა
ჩაეწერეთ
ძირითადი ბარისტას კურსი

სწავლის საფასური:

400 ლარი ერთ პერსონაზე

  • ყავის ხის მორფოლოგია

ყავის მარვცლების დამუშავება (სხვადასხვა სახის მარცვლის დეგუსტაცია)


მარკირება: სხვადასხვა ქვეყნის წარმოების კლასიფიკაცია


მარცვლეულის ხარისხის კლასები. რა არის Speciallity ყავა


ყავის აღჭურვილობა ბარის უკან და მისი გავლენა ფინჯანში (კომპეტენტური სამუშაო, მიმდინარე მდგომარეობის ანალიზი)


ესპრესო და მისი ჯიშები (მომზადების ტექნიკა, სასმელის ხარისხის შეფასება, აქტიური პრაქტიკა შეცდომის გამოსწორებით)


მარცვლეულის მოხალვა (სხვადასხვა სახის მოხალული ყავის დეგუსტაცია).


ყავის არომატები - პრაქტიკული გაკვეთილი Le Nez du Cafe კომპლექტით

  • რძე და მისი შემადგენლობა. კლასიკური კაპუჩინო (ამოყვანისა და ჩასხმის ტექნიკა , სასმელის ხარისხის შეფასება, საბაზო latte art - ი )
  • შესრულებული სამუშაოს ანალიზი. უკუკავშირი ტრენერისაგან და რეკომენდაციები შემდგომი განვითარებისათვის.
ჩაეწერეთ
ბარისტას ძირითადი კურსი
კურსის ღირებულება:
500 ლარი ერთ პერსონაზე.
  • პროფესიონალური დეგუსტაციის საფუძვლები (გემოსა და არომატის რეცეპტორების დაკალიბრება, ყავის შეფასების საერთაშორისო ფორმები).

არაბიკისა და რობუსტის ჰიბრიდები. მათი განსხვავება. დეგუსტაცია.


გემოს ცვლილება მოხალვის ყველა ეტაპზე: მწვანე მარცვალიდან მუქ ქერქემდე. დეგუსტაცია.


მიკროკლიმატის და დამუშავების მეთოდის გავლენა ყავის გემოზე. დეგუსტაცია.


ექსტრაქციის საფუძვლები. Brew formula. როგორ შევადგინოთ იგი.


წყალი და მისი გავლენა ფინჯანში მიღებულ შედეგზე. დეგუსტაცია, ნიმუშების ანალიზი.


ალტერნატიული ყავის დამზადების მეთოდები (Pour Over, Chemex, AeroPress, Clever & Siphon).


რეცეპტის შერჩევა, მომზადების ტექნიკა. პრაქტიკა.


ყავის სხვადასხვა სახეობის ოპტიმალური ექსტრაქციის შერჩევა, სხვადასხვა დამუშავებით და სხვადასხვა მოხალვით.


მოხარშვის პრაქტიკა. ანალიზი დეგუსტაციით.


არსებული შეცდომების გასწორება, მომზადების ტექნიკის სრულყოფამდე მიყვანა.

ჩაეწერეთ
ჩვენზე რიცხვები საუბრობენ
3
ტრენერები, რომლებაც იციან თუ როგორ დაგეხმარონ, დაეუფლოთ ბარისტას ხელოვნებას
154
საქართველოს სტუდენტების უმრავლესობამ უკვე გაიარეს ჩვენი კურსები და გახდნენ სერტიფიცირებული სპეციალისტები.
95%
ჩვენი სტუდენტების დასაქმების საშუალო მაჩვენებელი
ჩვენს მომხმარებლებს ვუყვარვართ ჩვენ
  • სარა
    ძირითადი კურსი
    კურსის დასრულების შემდეგ, 2 დღეში ვიპოვე სამსახური და ვიღებ საკმაოდ კარგ ანაზღაურებას
  • დავითი
    გაცნობითი კურსი
    რესტორანში სადაც მე ვმუშაობ, უფროსობამ მიყიდა ბარისტას კურსი კვალიფიკაციის ასამაღლებლად, ყველა კმაყოფილია!
  • ალექსი
    რთული კურსი
    გავიარე სწავლება, გავხსენი საკუთარი კაფე და ახლა არ მრცხვენია ხალხისთვის გემრიელი ყავის მომზადება. მადლობა!
დაკვიკავშირდით, გაიგე მეტი ფასდაკლების შესახებ და აირჩიე მეცადინეობის ნებისმიერი თქვენთვის მორგებული დრო!

+995 577 135 055

ან დატოვე შენო ნომერი და ჩვენ დაგიკავშირდებით.


© All Rights Reserved. Acme Inc.
hello@mysite.com
Made on
Tilda